Shenzhen Jie lin Feng Technokogy Co.,LTD

Din guide til poly gelnegle

Slip tid: 2022-04-30 10:01:04  Hits: 4

Hvad er polygelnegle?

polygelnegleteknik er en tilgang, der kan tage din manikyr til detnæsteniveau. Det ligner gel og akryl, der tager begge de gode egenskaber ved begge men udennegativerne. Polygel har en kittet konsistens og påføresneglene og udjævnes derefter med en flad børste. Det er utroligt alsidigt og kan bruges som et overlay tilnaturligenegle eller skulptureret på samme måde som akryl. Det kræver ingen blanding eller monomerer og indeholder ikke hårde kemikalier. Du bliver stærk, fleksible og lettenegle, der ikke har en stærk lugt og vil ikke skade dinenaturligenegle. De kan helbredes under en LED -lampe eller UV -lys og er ofte klare, lyserøde eller hvide, men kan blandes med gel eller almindelig polsk, hvis du vil eksperimentere med farver.


polygel vs. gel

at første øjekast, du kan se meget lille forskel mellem polygel og gelnegle, men der der ernogle vigtige sondringer. Gelnegle er ikke en udvidelse af dinenaturligenegle, men i stedet en type polsk, dernormalt varer længere end den almindeligeneglelak. Polygel er på den anden side stærkere end hård gel og kan påføres som ennaturlignegleoverlay eller som en forbedring. Både gel og polygel hærdes under UV -lys, men polygeller kan også helbredes ved hjælp af en LED -lampe. De har en tendens til at være lettere og mere fleksible og har ikke en stærk lugt. Gelnegle er tyndere end polygel og er derfor mere tilbøjelige til brud.


polygel vs. Akryl

There er bestemte fordele for acrylnegle, især længden og alsidigheden af ​​negleformer ogneglekunst. Når det er sagt, tilbyder Polygel et attraktivt alternativ. En af de betydelige fordele ved polygel i forhold til akryl er, at de har en tendens til at være mere fleksible, lettere og stærkere. De er mindre tilbøjelige til at bryde og også se og føle signaturlige. De har ikke en lugt; Nogle mennesker tror, ​​at monomerstøvet, der anvendes til akryl, har en meget stærk lugt. En anden fordel for Polygel er, at det er lettere at anvende og ikke krævernogen blanding, som acrylics gør. Akryl oprettes ved hjælp af en blanding af pulvermonomer og akrylvæske. Akrylnegle er en udvidelse på dinnaturligenegle, hvore som polygel kan være en udvidelse eller påført på dinenaturligenegle som et overlay.


how at Påfør polygel -negle? 

polygelnegle er fantastiske, fordi den proces, der bruges til at skabe dem, ikke beskadiger dinenaturligenegle. Der er heller ingen hårde kemikalier eller lugt involveret. Resultatet er smukkenegle, der er fleksible og alsidige. For at anvende dem behøver du kun at følge et par enkle trin, startende med at forberede dinenegle og afslutte med lotion eller olie for at fugte dine hænder. Uanset om du har til hensigt at gå til enneglesalon for at få dem gjort eller planlægge at eksperimentere i komforten i dit hjem.

Tidligere: Neglekunstråd, du muligvis har b...

Næste: UVneglelampe til salon-grade gel ...